Tuesday, September 11, 2012

GreenEvo

 Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: log-mMarka Polskiej Gospodarki

Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE)
 poziva Vas na predstavljanje poljskih tvrtki nagrađenih u okviru natječaja GreenEvo

Odjel za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu obavještava da će se dana 21. rujna 2012. godine, s početkom u 10:00h, u dvorani „Klub izlagača“ na Zagrebačkom velesajmu održati predstavljanje poljskih tvrtki nagrađenih u okviru natječaja organiziranog unutar projekta Ministarstva okoliša Republike Poljske pod nazivom GreenEvo: www.greenevo.gov.pl.

Predstavnici 17 poljskih tvrtki dolaze u Zagreb predstaviti vlastita inovativna rješenja u području obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, pročišćavanja otpadnih voda, gospodarenja otpadom i uštede energije.
U sklopu njihova dvodnevnog posjeta Zagrebu planirano je sudjelovanje na Konferenciji o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije koja se održava u sklopu prvog izdanja Sajma energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije na Zagrebačkom velesajmu (20. rujna 2012. godine) te multimedijalno predstavljanje poljskih tvrtki i B2B susreti koji će se u organizaciji našeg Odjela održati u Klubu izlagača na Zagrebačkom velesajmu dana 21. rujna 2012. godine. 

Susret će započeti kratkim predstavljanjem tvrtki u obliku PowerPoint prezentacije, nakon čega će uslijediti individualni poslovni razgovori (B2B) s potencijalnim poslovnim partnerima iz Hrvatske.
Po završetku B2B susreta održat će se prigodni domjenak na prostoru Zagrebačkog velesajma.

 Osobitu pozornost željeli bismo Vam skrenuti na tvrtke ASKET Roman Długi www.asket.pl, URSUS S.A. www.ursus.com.pl i FU-WI Sp. z o.o. www.fuwi.pl, koje se bave izradom inovativnih tehnoloških rješenja u području obnovljivih izvora energije.  

 Ukoliko s Vaše strane postoji interes za sudjelovanje u spomenutom događaju, koji  uključuje multimedijalno predstavljanje poljskih tvrtki iz spomenutih sektora i poslovne (B2B) susrete, molimo Vas da ispunite Prijavni obrazac koji se nalazi u privitku i pošaljete ga na sljedeću e-mail adresu: zagreb@trade.gov.pl ili broj faksa: (+385 1) 4683 128 najkasnije do 17. rujna 2012. godine. 

 Sudjelovanje u spomenutom događaju je besplatno.

Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE) zahvaljuje 


Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu
10000 Zagreb, ul. Vijenac 15, Hrvatska

 Za sva pitanja vezana za spomenuti događaj, 
te pitanja vezana za trgovinu i ulaganja u Republiku Poljsku slobodno kontaktirajte
Bożenu Borkowsku
I. Savjetnicu i voditeljicu Odjela za promociju trgovine i ulaganja 
 tel.: (+385 1) 4684 202, 4684 017, 4684 019, 4683 023;  



Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE)

No comments:

Post a Comment