Sunday, May 5, 2013

HCOIE RADIONICA I STRUČNI SEMINAR



 HCOIE RADIONICA I STRUČNI SEMINAR








HCOIE radionica i stručni seminar je dvodnevni događaj koji smo održali u prostorijama strukovnog Udruženja HCOIE na temu mogućnosti primjene fotonaponskih, odnosno sustava za pretvorbu Sunčeve u električnu energiju, te pretvaranje solarne energije u toplinsku.

 
 
 

Ovakvim tipom radionica i seminara željeli smo upoznati stručne suradnike, članove, studente, male i srednje tvrtke, obrte, ali i druge pravne i fizičke osobe koje su zainteresirane za proizvodnju energije Sunca s aktualnostima iz struke kako bismo doprinijeli povećanju kvalitete obrazovanja te omogućili svima zainteresiranima priliku za širenje znanja. 


 

Na radionici je bilo riječi o teoretskim osnovama i mogućnostima primjene istih, a potom su u praksi bili prikazani najuspješniji primjeri iz prakse, odnosno ostvareni projekti, o čemu su govorili predstavnici investitora, odnosno proizvođača i isporučitelja opreme. 


 
 

Namjera je i ove radionice bila organizirati edukaciju na kojoj će se polaznicima omogućiti visok stupanj interakcije s predavačima te upoznavanje s opremom.

 

Ukoliko želite sudjelovati na nekoj od budućih HCOIE radionica i seminara, molimo popunite pristupnicu koja se nalazi na stranicama HCOIE nakon kojeg ćete biti obaviješteni o programu i datumima narednih seminara i radionica.

HRVATSKI CENTAR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE (HCOIE)

No comments:

Post a Comment