Friday, February 22, 2013

Ara solar d.o.o.

  
 Ara solar d.o.o.
 
U organizaciji Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE) nastavljeno je predstavljanje hrvatskih visokotehnoloških tvrtki i poduzetnika na europskim i svjetskim portalima kojima je zajednički predznak energetika, obnovljivi izvori energije i očuvanje okoliša.
 „Želim naglasiti da će hrvatske tvrtke i poduzetnici ovdje biti promovirane ne samo da bi prodavali svoje proizvode nego i da bi svoje znanje razvoja informacijskih i energetskih tehnologija podijelile s sličnim svjetskim tvrtkama, poduzetnicima iz razvijenih nacija kojima se Republika Hrvatska prilagođava i politički i gospodarski. Nadam se da će naše prezentacije hrvatskih tvrtki i poduzetnika dovesti do suradnje između država, kompanija i poduzetnika do razine koja nije samo prijateljstvo nego i partnerstvo", istaknuo je Željko Serdar , predsjednik Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije.
 
 
TRITEC bietet Photovoltaik-Komplettsysteme, Solar-Kraftwerke, Solarmodule und Photovoltaik-Kompetenz
 
 Tvrtka Ara-solar d.o.o. na čelu sa mr. sc. Damirom Vragovićem koja ima zastupništvo tvrtke TRITEC za jugoistočnu Europu uspješno plovi nemirnim morem obnovljivih izvora energije u Republici Hrvatskoj.


01 fotka-do-10-kw-1101-familie-knerr-2


Ara-solar d.o.o. nudi:
Mrežne fotonaponske sustave do 10 kWp
Mrežne fotonaponske sustave do 30 kWp
Mrežne fotonaponske sustave iznad 30 kWp
Otočne fotonaponske sustave
Integrirane fotonaponske sustave
 
 Ara-solar d.o.o. također nudi usluge:
Projektiranja FN sustava
Savjetovanje u ishođenju dozvola
 
Ara-solar d.o.o.


Tvrtka Ara-solar d.o.o. zastupništvo tvrtke TRITEC održava i praktične radionice i predavanja za obrtnike zainteresirane za poslove instalacije fotonaponskih sustava.

Tri-stand
Radi se o grupama od četrdesetak polaznika radionica, od kojih neki već imaju iskustva u radu s fotonaponskim sustavima, a neki se s tom tehnologijom tek susreću.Na radionicama obrtnici i majstori vježbaju na montažnim konstrukcijama TRI Stand Aero, koji su namijenjeni za ravne krovove.
679_Bosch_MonoM48_BA_nl
Tijekom praktične obuke polaznici imaju priliku upoznati softver TRI dizajn koji je među rijetkim softverskim rješenjima na hrvatskom jeziku i služi za dimenzioniranje fotonaponskih sustava.
Također rade na montažnim sustavima i u softveru za dimenzioniranje TRI dizajna na hrvatskom jeziku, a dobivaju i znanja i informacije o najnovijim tehničkim dostignućima Bosch modula.
Teoretski dio nastave, uz djelatnike tvrtke Ara-solar, održavaju i  predavači tvrtke Bosch Solar iz Njemačke, koji prezentiraju njihove najnovije visokoučinkovite fotonaponske module. Polaznici na radionicama dobivaju i certifikat kojim se produžuje garancija na proizvod TRI Stand Aero s pet na deset godina.


SI5048
Ara-solar konstrukcije za montažu sustava omogućuju jednostavno i brzo montiranje fotonaponskih modula na sve vrste krovova pa čak i na pročelja zgrada. 
Sve komponente montažnog sustava su testirane tako da posjeduju sve potrebne certifikate i dozvole za korištenje od proizvođača modula.
25c2fa1e55

U ponudi Ara-solar ima više vrsta krovnih konstrukcija:
TRI-STAND (za ravne i kose krovove i fasadne sustave)
TRI-STAND aero (za velike ravne krovove)
TRI-VENT (za krovove prekrivene trapeznim limom)
TRI-ROOF (montažni sustavi za integriranje modula u postoječi krov)
Solrif  (montažni sustavi za integriranje modula u postoječi krov)

opzv_bloc_solar_power
 U ponudi su i solarni rasvjetni stupovi idealni za stambene površine, javne trgove, ulaze zgrada, pješačke i biciklističke staze, mostove, parkove, vrtove, igrališta i kampove, vodena pročelja, autobusne stanice, sport i rekreaciju.
tri-ka16254_2

 Praćenje rada sustava se prakticira kako bi se povećala količina energije koja se dobiva iz fotonaponskog sustava te kako bi se otklonile eventualne greške ili kvarove.
RADOX_SOLARLINK_Solar_Cable
Za tu svrhu Ara-solar nudi veliki izbor mjernih instrumenata, kablova, pribora i pripadajućeg alata.
rennsteigkit

 
Kao vaši solarni stručnjaci i partneri, mi ćemo vas i dalje savjetovati i podržavati u planiranju vašeg solarnog sustava. Član uprave  
Damir Vragović

Ara solar d.o.o.
Ivana Mažuranića 84, 42000 Varaždin
Trgovački sud Varaždin
MBS: 070077747

RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.
Ž.r.: 2484008-1105535927
OIB: 03655077637
 
Tel/fax: 042/204-888
 
 
Velika nam je čast i zadovoljstvo bilo predstaviti Vam tvrtku Ara-solar d.o.o.
Sigurnost i pouzdanost, povoljne cijene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih solarnih sustava glavne su prednosti tvrtke Ara-solar d.o.o.
Željko Serdar
Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE)

1 comment:

  1. Department of Corporations site, the Department of Corporations offers details on enforcement actions consisting of desisting and refrain orders manatee county mugshots, administrative orders, and civil actions.

    ReplyDelete